Menukort

Vores traditionelle thailandske retter

Forretter

1. Tom Yom Goong

Thai stærk-syrlig suppe med kongerejer, citrongræs, chili, champignons, koriander og kokosmælk

2. Tom Kha Kai

Kokosmælk-suppe med kylling, citrongræs, chili, champignons og koriander

3. Satay (3 stk.)

Grillmarineret kylling på spyd (3 stk.) med jordnøddesauce

4. Yom Nua

Marineret oksekød med friske grøntsager, blandet med lime og chili

5. Thai Forårsruller (3 stk.)

Thai-pandekageruller med grøntsager, glasnudler og hakket svinekød

6. Lab

Marineret hakket svinekød eller kylling med friske grøntsager, blandet med lime og chili

7. Goong Tod (3 stk.)

Indbagte kongerejer serveret med thai sur-sød sauce

7b. Goong Aub (4 stk.)

Dampede kongerejer med thai-sauce, serveret med blandet salat

7c. Near Ton

Thai-suppe med oksekød, løg, tomat og grøntsager

7d. Gai Ton

Thai-suppe med kylling, løg, tomat og grøntsager

8. Tom Yom Pla

Thai-stærk suppe med laks, citrongræs, chili, champignons og koriander

Thai Karry

Ris til alle hovedretter

9. Geng Ped

Stærk rød eller grøn karry, med svinekød eller kylling, kokosmælk, sød basilikum og grøntsager

10. Geng Ped Near

Stærk rød eller grøn karry med oksekød, kokosmælk, sød basilikum og grøntsager

11. Geng Ped Goong

Stærk rød eller grøn karry med kongerejer, kokosmælk, sød basilikum og grøntsager

12. Panaeng Gai

Kyllingestrimler med sød panaeng-karry i kokosmælk og grøntsager

12a. Panaeng Near

Møre oksekødsstrimler med sød panaeng-karry i kokosmælk

13. Panaeng Goong

Kongerejer med sød panaeng-karry i kokosmælk og grøntsager

14. Kaeng Ka Ree

Kylling i kokosmælk, gul thai-karry, kartofler, løg og grøntsager

15. Mas Sa Man

Oksekød i speciel stærk thai-karry, kokosmælk, kartofler, løg, grøntsager og cashew nødder

16. Geng Ped Pad

And med stærk rød karry i kokosmælk og grøntsager

Fiskeretter

Ris til alle hovedretter

17. Pla Preo Wan

Stegt laks i sur-sød sauce og blandet grøntsager

18. Pla Lad Prik

Stegt laks med hakket chili sauce, ingefær og grøntsager

19. Pla Chu Chi

Stegt laks i stærk rød karry, kokosmælk, sød basilikum og grøntsager

Risretter

20. Khao Pad Kai

Stegte jasminris med kylling, æg og grøntsager

21. Khao Pad Ped (Stærk)

Stegte jasminris med oksekød, hakket chili, soja sauce og grøntsager

22. Khao Tom

Ris-suppe med hakket svinekød eller kylling og stegte hvidløg

23. Khao Tom Goong

Ris-suppe med kongerejer og stegte hvidløg

Nuddelretter

24. Pad Thai

Ris-nudler stegt med rejer, blæksprutte, æg og grøntsager

25. Pad Sea Eaw

Ris-nudler stegt med svinekød eller kylling, æg, grøntsager og sød soja sauce

27. Kuw Tev Nam

Ris-nuddelsuppe med mørt oksekød og grøntsager

28. Kuw Tev Moo

Ris-nuddelsuppe med mørt svinekød og grøntsager

Specialiteter

Ris til alle hovedretter

29. Pad Him Ma Pan

Stegt kylling med cashew nødder og grøntsager

30. Preo Wan

Stegt svinekød eller kylling med ananas og friske grøntsager i sur-sød sauce

31. Pad Near

Oksekød stegt med friske grøntsager og champignon i østerssauce

32. Pad Pak

Stegte blandede grøntsager i østerssauce

33. Mu Tod

Stegt marinerede svinekød eller kylling med hvidløg og grøntsager

34. Pad Ma Ker

Stegte auberginer med æg, hvidløg, chili, sød basilikum og grøntsager

35. Pad Nor Mai

Stegt kylling eller svinekød med bambusskud, sød basilikum og grøntsager

35a. Pad Nor Mai Near

Stegt mørt oksekød med bambusskud, sød basilikum og grøntsager

36. Pad King

Stegt kylling eller svinekød med østerssauce, grøntsager og ingefær

36a. Pad King Near

Stegt mørt oksekød med østerssauce, grøntsager og ingefær

37. Pad Pla Muk

Stegt blæksprutte med chili, basilikum, thai sauce og grøntsager

38. Pad Kra Pro

Stegt kylling eller svinekød med thai chili sauce, basilikum og grøntsager

38a. Pad Kra Pro Near

Stegt mørt oksekød med thai chili sauce, basilikum og grøntsager

39. Pra Kra Pro Goong

Stegte kongerejer med thai chili sauce, basilikum og grøntsager

40. Pad King Ped

Stegt and med ingefær, grøntsager og østers sauce

A. Goong Preo Wan

Stegte kongerejer med ananas og friske grøntsager i sur-sød sauce

B. Goong Phad Kratiam Prig Thai

Stegte kongerejer med hvidløg, peber, løg og peberfrugt

C. Goong Phad Nam Man Hoy

Stegte kongerejer med blandede grøntsager og champignon i østerssauce

D. Goong Phad Pon Ka Ree

Stegte kongerejer med karry, blandet med æg, thai sauce og grøntsager

E. Ped Phad Kratiam Prig Thai

Stegt and med hvidløg, peber og blandede grøntsager

Menuer

Ris til alle hovedretter

4 retters menu

Min. 2 personer

438,-

219,- pr. person

1. Tom Yom Goong suppe

Thai stærk-syrlig suppe med kongerejer, citrongræs, chili, champignons, koriander og kokosmælk

5. Thai forårsruller

Thai-pandekageruller med grøntsager, glasnudler og hakket svinekød

12a. Panaeng Near

Møre oksekødsstrimler med sød panaeng-karry i kokosmælk

29. Pad Him Ma Pan

Stegt kylling med cashewnødder & grøntsager

4 retters sæsonmenu

Min. 2 personer

438,-

219,- pr. person

1. Tom Yom Goong suppe

Thai stærk-syrlig suppe med kongerejer, citrongræs, chili, champignons, koriander og kokosmælk

7. Goong Tod

Indbagte kongerejer serveret med thai sur-sød sauce

14. Kaeng Ka Ree 

Kylling i kokosmælk, gul thai-karry, kartofler, løg og grøntsager

35a. Pad Nor Mai Near

Stegt mørt oksekød med bambusskud, sød basilikum og grøntsager

5 retters luksusmenu

Min. 2 personer

598,-

299,- pr. person

Forret

Forretstallerken med kyllingspyd, thai forårsrulle og en indbagt kongereje

1. Tom Yom Goong suppe

Thai stærk-syrlig suppe med kongerejer, citrongræs, chili, champignons, koriander og kokosmælk

2. Tom Kha Kai suppe

Kokosmælk-suppe med kylling, citrongræs, chili, champignons og koriander

11. Geng Ped Goong 

Stærk rød eller grøn karry med kongerejer, kokosmælk, sød basilikum og grøntsager

31. Pad Near

Oksekød stegt med friske grøntsager og champignon i østerssauce